Pop-Up evenement 'Het gras van de buren' bij u in de gemeente? 

 

Voor één dag helemaal ondergedompeld worden in de groene wereld van voedselbossen en voedseltuinen. Wij verzorgen een compleet popup evenement met lezingen, workshops en andere vormen van kennisoverdracht. Aan het einde van de dag beschikt elke bezoeker over een meer dan basale kennis over voedselbossen en voedseltuinen. Kennis die nodig is om ook in uw gemeente in gesprek te gaan en te blijven met iedereen die bezig gaat met voedselbossen.

 

Wij vliegen bekende sprekers uit de voedselboswereld in. Dit zijn o.a. Martijn Aalbrechts, Henk Hendrikse en Liesbeth van Bemmel.

Al onze sprekers over voedselbossen:

  • Hebben zelf een voedselbos.
  • Zijn gelieerd aan de Green Deal Voedselbossen.
  • Geven cursussen en trainingen aan derden.

Doorlopend is er een gevarieerd programma waarbij we allerlei facetten rondom het maken van groene keuzes extra belichten. Hierbij zijn er wildplukwandelingen en boomverhalen. Maar ook muziek en theater behoort tot de mogelijkheden.

Heel graag beginnen we jong en betrekken we scholen bij ons educatieprogramma. Dit loopt via de Brede School waarmee wij landelijk toch vanuit lokaal perspectief kunnen werken. 

Onze foodtrucks en popup tenten zorgen voor een sfeer waarbij aandacht voor goed en gezond voedsel samengaat met een sfeer van gezelligheid en genieten.